newDream V.O.F.


newDream v.o.f. is opgericht op 15 mei 2007. Sinds de oprichting, door Martijn Heus en Ewart ten Brink, is het sterk gegroeid in zowel diensten als kwaliteit.


We bieden verschillende diensten en producten aan. Voor zowel de zakelijke maar ook de particuliere markt biedt newDream een betrouwbaar hosting service aan. In website design en ontwikkeling is newDream ook een sterke partner die zich al in verschillende projecten voor de meest uiteenlopende doelgroepen bewezen heeft. Naast de online wereld heeft newDream ruime ervaring in het maken van computerprogramma's hiervoor wordt gebruik gemaakt van een breed assortiment aan programmeertalen.

Contact

Waar staan we voor


Newdream onderscheid zich van andere hosters niet alleen door middel van uitstekende service, maar ook door het aanbieden van zogenaamde "Green Hosting".
Statements waar newDream o.a. voor staat:

  • Digitale facturatie (minder houtkap)
  • Digitale office (99% papierloos)
  • Thuiswerken (minder reizen = minder CO2)
  • Energiezuinige hardware
  • Energiezuinige hosting locatie

Wanneer er keuzes moeten worden gemaakt voor nieuwe hardware en de plaatsing ervan, word er gericht gekeken naar het energieverbruik van de hardware maar ook naar het energieverbruik van de locatie zelf waar de hardware geplaatst gaat worden.


Newdream ondersteund daarom verschillende initiatieven voor het terug dringen van het energie verbruik. Daarom kiezen wij bij het uitzoeken van hardware naar het energie gebruik en bijvoorbeeld dat we hardware uit de asus Green serie kiezen. Voor onze hosting locatie hebben wij voor evoswitch gekozen die een van de meest energie zuinige installaties op moment van plaatsing is.

* Alle prijzen op deze website zijn Exclusief 21% btw.